Вітаю, шановні читачі!
Блог бібліотекарки Свєт Євгенії

неділю, 8 травня 2022 р.

Сила материнства




 У 2022 році День матері в Україні відзначають у неділю, 8 травня. Роль матері в українському суспільстві є величезною, тож зараз їм, як ніколи, потрібно віддати усю шану та любов та подякувати за все, що вони роблять для своїх дітей.
Мама – перше слово, яке вимовляє дитина у своєму житті. День матері – зворушливе свято, адже кожен з нас з дитинства і до кінця днів несе у своїй душі єдиний та неповторний образ мами, яка самовіддано буде любити, незважаючи ні на що.

Роль материнства зараз надзвичайна, оскільки в час війни, мільйони жінок рятували і рятують своїх дітей, виїжджаючи за кордон, вони героїчно народжують у підвалах, годують малюків у метро та сховищах та навчають своїх дітей під обстрілами.

Наші матусі – це надійний тил та опора для українських чоловіків та синів. Саме від матері залежить виховання дитини та саме вона прищеплює любов до рідної землі. 

Матусю! Вітаємо тебе з найтеплішим днем, твоїм днем! Бажаю тобі завжди відчувати любов, жити в злагоді, достатку та мирі! Нехай над твоєю головою буде лише мирно небо, яке оберігає тебе від всіх бід і негараздів. З Днем матері, люба!





Немає коментарів:

Дописати коментар