Вітаю, шановні читачі!
Блог бібліотекарки Свєт Євгенії

понеділок, 5 грудня 2022 р.

6 грудня - день ЗСУ. Вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України


6 грудня вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Вони –  захисники і захисниці - надія і опора нації.  Ми вітаємо їх і дякуємо Збройним Силам України. За  гідність, мужність, відвагу, за героїчну оборону нашої держави! 

 Українські військові довели, що вони – найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Іх шанують, ними захоплюються, пишаються.  Про них з повагою пишуть усі іноземні ЗМІ.

Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна гордиться своїм військом. З ним ми здатні витримати всі труднощі та спільно здобути перемогу єдиною українською родиною. Життя триває і його вони захищають. Життя є Україна!

Та ціна військової справи - надто висока. В холод, у багнюку, під пекельним вогнем ворога українські військові захищають нашу землю, відбивають атаки ворога та звільняють окуповані російськими варварами території. 

У боротьбі за свою незалежність та волю ми втрачаємо найвідданіших і найсміливіших патріотів. Тих, хто мав би будувати успішну і сильну Україну. Ми шануємо подвиг кожного захисника, кожної захисниці. Бо кожне покладене життя - за перемогу і майбутнє України. 

Життя триває і ЗСУ його захищають. Життя є Україна!

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!





Немає коментарів:

Дописати коментар