Вітаю, шановні читачі!
Блог бібліотекарки Свєт Євгенії

понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек 2023


Бібліомікс "Україна - моя країна"

    Перемога – це збереження Української держави українського народу на історичних землях українського народу. Все інше – це додаток до перемоги. Якою буде наша Україна, як швидко вона вступить до Європейського Союзу , яким буде рівень життя - це вже питання другорядні.
    Звісно, Україна повинна повернути всі свої міжнародно визнані території і з усім тим населенням, яке існувало до 24 лютого 2022 року на цих землях.
      Але 24 лютого вже було – і так, як було до нього, вже не буде ніколи. Якщо ми після цієї війни скажемо, що український народ залишився тут, на землях України, а не десь в еміграції в Польщі, у Сполучених Штатах, Канаді чи країнах Західної Європи, то це і буде перемога, це буде найбільшим досягненням у ситуації, в якій ми тепер перебуваємо.
      Письменники активно досліджують та документують події, пов'язані з російсько-українською та іншими війнами. Ці твори розкривають очі на реальні події та висвітлюють усю правду жахливого російського вторгнення.
Топ 9 книг, написаних не тільки письменниками та істориками, які тримають у напрузі не через гостросюжетну лінію, а через розуміння того, що описанні на сторінках події - реалії українського життя - далі у нашій бесіді.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар