Вітаю, шановні читачі!
Блог бібліотекарки Свєт Євгенії

вівторок, 27 червня 2023 р.

Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції


«Сьогодні Україна виборює життя своїх громадян, їхні права й відстоює свою свободу у кровопролитній війні з рашизмом. Слава українцям! Слава ЗСУ! Слава Україні! З Днем Конституції України!»
 Олександр Ткаченко

    Конституція України –  головний нормативно-правовий акт держави,  яким закріплено основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів Він регулює відносини між державою та суспільством, гарантує права і свободи людини.

    28 червня 1996 року, від імені Українського народу,  було прийнято Конституцію України, в якій захист України, її незалежності та територіальної цілісності, повага до державних символів України визначено обов’язком кожного громадянина.

   Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. Основний Закон є ядром консолідації Українського народу.

    Незмінний упродовж століть  вибір Українського народу ми вкотре відстоюємо у збройній боротьбі проти московської агресії. Московська влада робила і робить спроби присвоїти українську історію, поцупити наші надбання, наших людей, дітей, майбутнє. 

Але Жодному загарбникові, який ступив на нашу землю, ніколи не не вкрасти в нас Волю, Незалежність, Честь, Гідність. Це незрозумілі для них слова.

Та  наші воїни  навіки відіб’ють у рашистів  бажання посягати на святе, бо "гинуть наші вороженьки, як роса на сонці"!

Слава Україні!

Героям слава!









Немає коментарів:

Дописати коментар